Priče o izgubljenim preljubnicima Juan José Millás

ISBN:

Published: 2004

Hardcover

134 pages


Description

Priče o izgubljenim preljubnicima  by  Juan José Millás

Priče o izgubljenim preljubnicima by Juan José Millás
2004 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 134 pages | ISBN: | 4.11 Mb

I upravo sada, dok se vi bacate na čitanje ovih riječi, na svijetu se čine milijuni preljuba na najobičnijim mjestima koja se mogu zamisliti, ali i na najneuobičajenijim. Postoje poslijepodnevni i jutarnji preljubnici, noćni i ranojutarnji, tjedni iMoreI upravo sada, dok se vi bacate na čitanje ovih riječi, na svijetu se čine milijuni preljuba na najobičnijim mjestima koja se mogu zamisliti, ali i na najneuobičajenijim. Postoje poslijepodnevni i jutarnji preljubnici, noćni i ranojutarnji, tjedni i vikend-preljubnici.

Mjesta na kojima se događa nevjera također su najrazličitija, od stanova s mirisom na luk do trećerazrednih hotela, pa od podruma, automobila, sobičaka za fotokopirne aparate do dvoraca. I svako od ovih mjesta je poput mjehura u čijoj unutrašnjosti plutaju dvije osobe koje će nekoliko sati uspjeti pobjeći od zadanosti prostora i vremena. Preljubnici vode ljubav, razgovaraju, svađaju se ili plaču unutar nepropusne pregrade u koju iz vanjskoga svijeta prodire jedino kisik».U Pričama o izgubljenim preljubnicima, suvremeni španjolski autor Millas pokazuje svoj talent pripovjedača varirajući staru, a vječito svježu temu preljuba.

Junaka priča ima svakojakih: od onih koji pobrkaju suprugu s ljubavnicom, onih koji se zadovoljavaju samo maštanjem bez hrabrosti za stvarni čin, pa do onih koji su preljub pretvorili u pravu rutinu.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Priče o izgubljenim preljubnicima":


mysteriumzivota.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us